Design blog

Innowall Falpanel

3D falpanel

2019. január 31. - Innowall Falpanel

3D Falpanel, Innováció a falburkolásban!



Teremts egy új világot…!

Az emberek számára az otthon egyenlő a biztonsággal, amely óv, pihentet és megnyugtat. Az a hely, ahol védve vagy, kizárhatod a külvilág összes zaját. Az otthon nélküled csak egy üres tér, ezért nem mindegy, hogy a fal, amely a kuckód alappillére, ne csak védelmet nyújtson, de esztétikus is legyen. A fal tükrözze a személyiségedet, tetszés szerint öltöztesd, alakítsd és formázd, igazodjon hozzád. Válaszd ki a színét, a formáját, és a lakás falai máris megelevenednek, otthon lesz belőle. Teremts egy új világot, ahol néha megállsz, szétnézel, és elmondod, szeretek itt lakni ...

0773_n.jpg 0787_n.jpg _0778_n.jpg _0788_n.jpg

 

...két kávé között!


Az Innowall falpanel formagazdag és egyedi megjelenésével egy csapásra újjá varázsolja otthonodat. Beboríthatsz vele egy teljes falfelületet, vagy akár csak egy függőleges szakaszt képezel ki, a hatás látványos lesz. A textilbőr 3D dekorpanel nem csak trendivé teszik lakásodat, de otthonossá és barátságossá is varázsolja. Könnyen kezelhető, felhelyezése nem igényel szakképzettséget, bárki könnyű szerrel kialakíthatja saját 3D falát.

Nem túlzás azt állítanunk, hogy egy gyönyörű dekorfal részletet két kávézás között elkészíthetsz otthonodban. Fejlett gyártási technológiánk eredményeként olyan 3D falvédőt készítünk számodra, amelyek magában hordozza a kézműves kárpitos termékek értékeit, de tökéletesre fejlesztve azokat, izgalmasabbak, változatosabbak és formagazdagabbak.

A 3D műbőr falpanelt magas minőségű textilbőr,- illetve műbőr és memóriahab kombinációjából hozzuk létre. Az Innowall dekorpanel vázszerkezetét képező habanyagot a Németországból szerezzük be. Üzemünk Magyarországon tevékenykedik, magyar szakemberek szorgalma szakmaszeretete biztosítja működésünket. Nálunk kizárólag a tökéletes termék az elfogadható termék, ebben nem kötünk kompromisszumot! 

 47317049_344204463039107_4127980221661970432_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://innowallfalpanel.blog.hu/api/trackback/id/tr8714601356
süti beállítások módosítása