Design blog

Innowall Falpanel

Zöldfal - Vertikális kert

2019. január 31. - Innowall Falpanel

Zöldfal, ahol veled lélegzik a fal...

 

Az ember megmagyarázhatatlan módon kötődik a természethez: inspirálja, megóvja, és egyúttal be is fogadja. Egy láthatatlan kapcsolat, melyben az ember magára talál, és a gondolatok újra szárnyra kapnak.

Évezredek során hozzászoktunk, hogy lakóterünket gondosan elválasztjuk a környezettől, távolságot tartunk tőle. Mi hiszünk abban, hogy a természetnek és az embernek szüksége van egymásra, és hogy az élet nem lehet pusztán luxus kérdése. A növények és a természet jótékony hatással vannak a lélekre, de a modern világ hátránya, hogy nem rendelkezik mindenki saját kerttel, vagy terasszal, viszont kihasználatlan falfelülettel annál inkább … Mint tudjuk, egy növény nem csinál nyarat, de egy burjánzó növényfal annál inkább.
48377841_353620068764213_8763346825743695872_n.jpg

Zöld utat a zöldnek!

Az egymásra épülő növénypanelek segítségével, színt és életet vihetsz hétköznapjaidba. Az elemeket tetszés szerint kombinálhatod, a rendszer teljes mértékben önellátó, automatizált, és különösebb gondoskodást nem igényel. Függetlenül attól, hogy szerényebb, vagy éppen nagyobb volumenű térről legyen is szó, amennyiben a természet közelségét választod, számodra a zöldfal a legideálisabb választás. Mi azon dolgozunk, hogy ez a modern technológia beköltözzön otthonodba, zöld utat adva így a természetnek.

Függetlenül attól, hogy meghitt vagy nagy volumenű, lakó, vagy -üzleti környezetről van szó, ha szeretnéd természeti értékekkel ékesíteni környezeted, egy zöldfal a legideálisabb választás. Moduláris, azaz elemekből álló, egymásra épülő rendszerek kialakításával színt és életet vihetsz hétköznapjaidba.

Elemeit ízlés és hangulat szerint módosíthatod; önellátó, automatizált és hosszú időn át fenntartható rendszer. Kül- és beltéri alkalmazása egyaránt kivitelezhető. Az Innowall függőleges kert rendszer alkalmas a legtöbb szobanövény tárolására, de ezen túlmenően fűszernövény falak és egyéb speciális növények is beültethetőek.

Az Innowall vertikális kert előnyei:

  • a rendszer képes hosszú időn át vizet tárolni

  • a növények alulról, gyökerük felől jutnak vízhez és tápanyaghoz, amely egészségesebb mint a felső betáplálás

  • nem igényel elektromos áramot

  • nem kell csepegtető rendszert kiépíteni

  • 3-5 hetente kell feltölteni vízzel (mérettől és helyiség adottságaitól függően)

  • magas minőségű anyagból készült szerkezet

  • gyorsan egyszerűen telepíthető

  • szinte minden lakó- és intézményi helyiségbe beépíthető

  • minimum 60 cm fal szélességtől bármilyen méretben kiépíthető rendszer

  • az Innowall rendszer lehetővé teszi, hogy a növényeket tároló cserepeket könnyedén cserélni tudjuk. 

43538244_315551365904417_2154709604058005504_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://innowallfalpanel.blog.hu/api/trackback/id/tr7314601352
süti beállítások módosítása