Design blog

Innowall Falpanel

Construma kiállítás élménybeszámoló

2019. április 20. - Innowall Falpanel

MI, HOGYAN ÉLTÜK MEG MAGYAR GYÁRTÓKÉNT A CONSTRUMA KIÁLLÍTÁST?

 

construma kiállításon történő első részvétel minden cég életében jelentős esemény. Az Innowall sem volt ez alól kivétel, körültekintően és lelkesen készültünk a kiállításra. Az építkezés napjaiban kivitelezőink több ízben jelezték, hogy az arra járó kiállító partnerek részéről szinte óránként kapunk elismerést a 3D falpanel termékeinkre. “Ez jó jel” – mondogatták kivitelezőink. Valljuk be, a Construmán senki nem mehet biztosra. Hiába a jó termék, a jó design és a lelkesedés, végül mindig a látogató dönti el, hogy az adott termék sikeres-e, vagy esetleg bukásra van ítélve.

 56649317_2370170996546231_605554495694307328_n.jpg

Büszkén állapíthatjuk meg, az Innowall és az általa kiállított 3D dekorpanelek, növényfalak és biokandallók nagy sikert arattak a kiállításon. A nyitvatartási időből nagyon kevés olyan perc telt el, amikor területünkön nem volt látogató. Ezzel szemben viszont nagyon sok azoknak az óráknak a száma, amikor egyidőben 11-12 ember is tartózkodott a standunkon. Külön öröm számunka, hogy a lakossági elismerések mellett a szorosan vett szakma, vagyis a lakberendezők, belsőépítészek, kivitelező cégek, stb… is nagyra értékelték falpaneleinket. Megállapítható, hogy a közönség mindig hálás a minőségi munkáért. Ha ez a termék ráadásul még új is, akkor a látogató kétszeresen díjazza a látottakat.

 construma_kiallitason_a_3d_falpnelek.jpg

Mi, az Innowall csapat boldogok vagyunk attól, hogy egy új falburkolattal lephettük meg a magyar közönséget. Látogatóink elismerő szavai erőt és elszántságot adnak munkánkhoz. Bízunk abban, hogy minden évben meg tudunk majd újulni és kreativitásunkkal hozzájárulhatunk az otthonteremtő és lakást felújító emberek igényeinek magas szintű kiszolgálásához.

 

Viszont álljunk meg egy szóra! Tudjátok mi jelentette számunkra az igazi örömöt és büszkeséget? Átlagosan minden második látogató ahhoz gratulált, hogy magyar innováció  szemtanúja lehet. Az emberek nagyon örültek annak, hogy a rengeteg import termék között egy ízig- vérig, új magyar produkciót láthattak.

 

Nekünk a szakmai sikeren túl ez jelentette az igazi ráadást.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://innowallfalpanel.blog.hu/api/trackback/id/tr4714776722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása